ΤΕΣΤ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ

Επιλέξτε αυθόρμητα την εικόνα που σας ταιριάζει περισσότερο, χωρίς να το σκεφτείτε πολύ….

Δείτε τώρα τα αποτελέσματα..

  1. Είστε γενναιόδωροι και ηθικοί. Εργάζεστε με σκοπό την αυτοβελτίωση. Είστε άτομο φιλόδοξο που θέτει ψηλά τον πήχη. Συχνά οι άλλοι νομίζουν ότι είναι δύσκολο να επικοινωνήσουν μαζί σας αλλά ούτε και για σας είναι εύκολο να είστε αυτός που είστε. Εργάζεστε σκληρά και ευσυνείδητα χωρίς εγωισμούς γιατί θέλετε να βελτιώσετε τον κόσμο. Έχετε την ικανότητα να αγαπάτε τους ανθρώπους μέχρι εκείνοι να σας πληγώσουν και συχνά συνεχίζετε να τους αγαπάτε και μετά από αυτό. Πολύ λίγοι άνθρωποι μπορούν να αντιληφθούν πόσα κάνετε και πόσα αξίζετε.
  2. Είστε αστεία και ειλικρινή άτομα. Έχετε υψηλό αίσθημα ευθύνης και σας αρέσει να φροντίζετε τους άλλους. Στην εργασία σας αναλαμβάνετε πολλές ευθύνες και πιστεύετε στην ειλικρινή συμπεριφορά. Οι άλλοι σας εμπιστεύονται λόγο της πολύ καλή προσωπικότητάς σας. Είστε πνευματώδεις κι έχετε γρήγορη σκέψη. Διηγείστε ενδιαφέρουσες ιστορίες.
  3. Είστε έξυπνα άτομα που σκέφτονται τους άλλους. Γενικά σας αρέσει να βυθίζεστε στις σκέψεις σας. Οι ιδέες και οι απόψεις σας είναι ιδιαιτέρως σημαντικές. Σας αρέσει να στοχάζεστε μόνοι σας και σας χαρακτηρίζει η εσωστρέφεια. Τα πάτε καλά με ανθρώπους που, σαν και σας, τους αρέσει να στοχάζονται και να μαθαίνουν. Προσπαθείτε πάντοτε να κάνετε το σωστό ακόμα κι αν η πλειοψηφία δε συμφωνεί μαζί σας.
  4. Είστε άτομα διορατικά και φιλοσοφημένα. Έχετε μία ψυχή μοναδική στο είδος της. Δίπλα σας όλοι οι άλλοι ωχριούν. Διαθέτετε γνήσιο ένστικτο και μικρές ιδιορρυθμίες. Παρεξηγείστε συχνά από τους άλλους κι αυτό σας πληγώνει. Χρειάζεστε ελεύθερο προσωπικό χώρο γύρω σας. Η δημιουργικότητά σας έχει περιθώρια εξέλιξης αλλά οφείλει να γίνεται σεβαστή από τους άλλους. Είστε το άτομο εκείνο που μπορεί να διακρίνει τις φωτεινές και τις σκοτεινές όψεις της ζωής. Είστε τέλος πολύ συναισθηματικοί.
  5. Είστε ανεξάρτητοι που αναλαμβάνει τις ευθύνες σας. Η φράση «θα το κάνω όπως ξέρω εγώ» συνοψίζει την κοσμοθεωρία σας. Στηρίζεστε στις δικές σας δυνάμεις και αγωνίζεστε για τον εαυτό σας και τους ανθρώπους που αγαπάτε. Γνωρίζετε ακριβώς τι θέλετε και δε διστάζετε να κυνηγήσετε τα όνειρά σας. Το μόνο που ζητάτε από τους άλλους είναι ειλικρίνεια. Δέχεστε με ευκολία την αλήθεια ακόμα κι αν δεν σας αρέσει.
  6. Είστε άτομα ευαίσθητα κι ευγενικά. Οι άνθρωποι σας προσεγγίζουν πολύ γρήγορα και σχετίζονται μαζί σας. Έχετε πολλούς φίλους και σας αρέσει να τους βοηθάτε. Σας χαρακτηρίζει μία λαμπερή και ζεστή αύρα που κάνει τους ανθρώπους να νιώθουν καλά όταν είστε τριγύρω τους. Κάθε μέρα σκέφτεστε τρόπους για να βελτιώσετε τον εαυτό σας. Θέλετε να είστε ενδιαφέρον, οξυδερκής, μοναδικός. Η αγάπη είναι για σας το πολυτιμότερο αγαθό και είστε σε θέση να αγαπήσετε ακόμη κι αυτούς που δε θα σας το ανταποδώσουν.
  7. Είστε ένα χαρούμενο και ψύχραιμο άτομο. Διαθέτετε ευαισθησία και κατανόηση για τους άλλους ανθρώπους. Ακούτε τους συνομιλητές σας με προθυμία, χωρίς καθόλου κριτική διάθεση. Είστε ανοιχτοί σε νέες καταστάσεις και νέα πρόσωπα. Απεχθάνεστε την πίεση και σπάνια ανησυχείτε. Συνήθως είστε πολύ χαλαροί και σας αρέσει να περνάτε καλά.)
  8. Είστε γοητευτικοί και γεμάτοι ενέργεια. Έχετε πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ και κάνετε τους γύρω σας να γελούν με αυτά που λέτε. Ζείτε σε αρμονία με τον σύμπαν. Είστε αυθόρμητοι, ενθουσιώδεις και δε λέτε ποτέ «όχι» σε μία περιπέτεια. Συχνά εκπλήσσετε ή και σοκάρετε τους άλλους ανθρώπους αλλά «έτσι είστε και καλό είναι οι άλλοι να το συνηθίζουν». Παραμένετε γνήσιοι και ειλικρινείς με τον εαυτό σας. Έχετε πολλά ενδιαφέροντα αλλά αν κάτι τραβήξει την προσοχή σας δεν ησυχάζετε μέχρι να αποκτήσετε την απαραίτητη γνώση για αυτό το πεδίο.
  9. Είστε αισιόδοξοι και τυχεροί. Πιστεύετε ότι η ζωή είναι ένα δώρο που θα πρέπει να το αξιοποιείτε στο μέγιστο βαθμό. Είστε πολύ περήφανοι για τα επιτεύγματά σας. Μένετε δίπλα στους ανθρώπους που αγαπάτε και στα εύκολα και στα δύσκολα. Έχετε μία υγιή αντιμετώπιση της ζωής και για σας το ποτήρι είναι πάντοτε μισογεμάτο. Εκμεταλλεύεστε κάθε ευκαιρία για να συγχωρέσετε, να μάθετε και να εξελιχθείτε καθώς πιστεύετε ότι η ζωή είναι πολύ μικρή για να κάνουμε κάτι διαφορετικό.

Related posts

Ξεκλειδώνοντας το μηχανισμό της συγκέντρωσης

Ξεκλειδώνοντας το μηχανισμό της συγκέντρωσης

Έχετε παρατηρήσει ότι σε κρίσιμες στιγμές που χρειάζεται να παραμένουμε συγκεντρωμένοι η προσοχή...

Leave a Reply