Είμαστε μία Ομάδα, που εργαζόμαστε συμπληρωματικά ο ένας με τον άλλον, υποστηρίζοντας το παιδί και την οικογένεια του και ευαισθητοποιώντας τη σχολική και την τοπική κοινότητα. Η δράση μας στοχεύει στη διαμόρφωση ενός πολυεπίπεδου δικτύου μετάδοσης γνώσεων και εκπαίδευσης. Για όλους τους παραπάνω λόγους:


Επιπλέον


Συμμετέχουμε ως εισηγητές σε ημερίδες και συνέδρια.

Αναλαμβάνουμε τον υποτιτλισμό video από το youtube, με τη σύμφωνη γνώμη των αρμόδιων φορέων.

Συνεργαζόμαστε με Δημόσια και Ιδιωτικά Ακαδημαϊκά Ιδρύματα και παρέχουμε την ευκαιρία σε διδακτορικούς φοιτητές να υλοποιήσουν τις ερευνητικές τους αναζητήσεις.

Παρέχουμε την ευκαιρία σε πτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση στο Κέντρο μας.

Χρησιμοποιούμε το διαδίκτυο και ειδικότερα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως βασικό μας εργαλείο για την επίτευξη των κοινωνικών μας στόχων. Μας δίνεται έτσι η ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με ανθρώπους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, με σκοπό να τους συμβουλέψουμε, να τους καθοδηγήσουμε και να τους ανακουφίσουμε σε ζητήματα που τους προβληματίζουν.

Συντάσσουμε και αποστέλλουμε newsletter στους συνδρομητές μας με πρωτότυπη θεματολογία, που τη θεωρούμε βοηθητική στο χτίσιμο μια υγιούς σχέσης μεταξύ οικογένειας– παιδιού-σχολείου.

Διοργανώνουμε δωρεάν ομιλίες με ανοιχτή συμμετοχή, απευθυνόμενες στο ευρύ κοινό και με θεματολογία που άπτεται της ειδικότητας της Ψυχολογίας και της Ειδικής αγωγής.

Διοργανώνουμε φιλανθρωπικά bazaar με σκοπό την ενίσχυση σωματείων και ιδρυμάτων που έχουν ανάγκη την οικονομική μας στήριξη.